Leaseyourstudybook

Voordelig studieboeken huren doe je bij Leaseyourstudybook. Flexibel en voordelig.

Wat wil je weten?

Over de abonnementen

Heb je een vraag over wat onze abonnementen precies inhouden, kijk dan hier?

Yes, dat kan zeker. Wisselen is altijd mogelijk en kan drie keer per jaar gratis (een keer per periode). Buiten deze drie keer gratis kan je ook nog extra wisselen. Daarvoor brengen we dan wel kosten in rekening. Wisselen is niet mogelijk indien er nog rekeningen openstaan.

Het samenstellen van een pakket is super makkelijk. Je krijgt een link toegestuurd in je bevestigingsmail. Is deze link niet bruikbaar, neem dan contact met ons op.

Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Daarbij dien je rekening te houden met de maand opzegtermijn. De maand opzegtermijn gaat lopen na het laatste incasso. Opzeggingen dienen dan ook binnen te zijn maximaal 1 dag voor het nieuwe incasso.

We hebben een ruim assortiment boeken. Dit zijn voorgeschreven boeken van hogescholen en universiteiten.   Boeken voor alle studierichtingen zijn beschikbaar. Indien we een boek niet op voorraad hebben dan bestellen wij deze voor jou.

Onze doelstelling is de samengestelde pakketten binnen 5 werkdagen bij je te leveren. Dit is natuurlijk afhankelijk van de actuele voorraad en de snelheid bij PostNL. Indien we vertraging hebben dan zullen we je hierover berichten.

Betalen

Heb je een vraag over wat onze abonnementen precies inhouden, kijk dan hier?

Na de eerste betaling, gaan de rest van de betalingen vanzelf. Deze gaan via autamtisch incasso. Daar geef je ons bij de eerste betaling toestemming voor. We incasseren nooit meer dan afgesproken.

De eerste betaling kan je voldoen via IDeal. 

Als dit je eerste betaling is dan kan je het nog een keer proberen. Mocht de betaling van het automatisch incasso zijn mislukt dan zal een medewerker contact opnemen. 

Neem contact op?

Staat je vraag er niet tussen, ben je niet tevreden met het antwoord, of heb je gewoon liever contact met een medewerker? Dat is natuurlijk mogen. We zijn te bereiken via Facebook, Instagram of via de mail. Stuur ons een mailtje via onderstaande knop of stuur ons een berichtje. We kijken er naar uit je te helpen!